LG Iconic smartwatch
Vergelijk alle smartwatches:

LG lanceert wellicht de Iconic smartwatch

We zijn al meer dan een week verder sinds het CES evenement in Las Vegas. Tijdens dit evenement kwamen tal van nieuwe smartwatch updates naar buiten. Zo werd bijvoorbeeld de meest kostbare smartwatch gelanceerd; ‘de Tag Heuer Connected Full Diamonds‘ en kwam Frederique Constant met hun eerste exclusieve touch-screen smartwatch.

Na het evenement kwam informatie naar buiten over (wellicht) een opvolger van de LG Watch Sport; de LG Iconic smartwatch.

Bekijk alle smartwatches:

LG Iconic smartwatch

De LG Watch Sport behoort nog steeds tot de beste Android smartwatches op de markt. Desalniettemin, vernieuwt de smartwatch industrie in een rap tempo, hetgeen LG blijkbaar doorheeft.

Het bedrijf heeft namelijk een handelsmerk vastgelegd op de naam “Iconic” welke geassocieerd wordt met smartphones en smartwatches. De term “Icon” wordt met regelmaat gebruikt in “smart” apparaten en kan door LG als nieuwe strategie of rebranding van de nieuwe smartwatch collectie worden gebruikt.

Het vastleggen van handelsmerken voor productnamen impliceert niet direct dat het bedrijf de namen daadwerkelijk gaat gebruiken. Echter, in LG’s geval zijn al meerdere artikels gepubliceerd waarin het bedrijf bezig is met re-organisatie en implementatie van een nieuwe strategie voor de mobiele industrie.

Het is daarom mogelijk dat we icon smartphones en icon smartwatches in 2019 zullen zien.

Reageer

Smartwatches bij Bol.com!DEALS BEKIJKEN