Vergelijk alle smartwatches:
XBOX smartwatch

Gelekte informatie over de Xbox smartwatch

Xbox smartwatchOnlangs zijn nieuwe afbeeldingen van de Xbox smartwatch gelekt. Teams die actief waren met de ontwikkeling van deze Xbox Watch hadden reeds werkervaring in de productie van Xbox accessoires en Kinect sensor.

Het beeldmateriaal (rechts) was afkomstig van Microsoft die bezig was met een prototype in 2013.

De afbeelding is afkomstig van Hikari Calyx die middels Twitter het beeldmateriaal publiceerde. Het desbetreffende prototype bestond uit een beeldscherm van 2.5cm, hartslagmeter, GPS tracker, fitness apps en verwisselbare horlogebandjes zoals de meeste smartwatches dat tegenwoordig hebben.

Bekijk alle smartwatches:

Het Amerikaanse online tech publicatiekantoor ‘Techcrunch’ laat in een artikel weten dat het maar goed is dat de Xbox smartwatch nooit is gelanceerd. Volgens hen ontbrak het aan hardware perspectieven en onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.

Sinds vorig jaar focust Microsoft op de ontwikkeling van software in het gezondheidssegment. Hiervoor werkt het samen met een tussenpartij bestaande uit hardware developers. Tot op heden is weinig bekend over deze ontwikkeling hetgeen kan betekenen dat Microsoft ook hiermee is gestopt.

Reageer

Smartwatches bij Bol.com!DEALS BEKIJKEN