Beste smartwatches voor kinderen
Vergelijk alle smartwatches:

Beste smartwatches voor kinderen

Op zoek naar een overzicht met de beste smartwatches voor kinderen? Dan ben je op de juiste pagina beland! Je vindt hier namelijk een selectie populaire smartwatches.

De selectie: ‘beste smartwatches voor kinderen‘ is gemaakt op basis van informatie afkomstig van smartwatchkopen.net, en eigenschappen als: prijs, kwaliteit, amusement en veiligheid.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder voor alle informatie, tips en adviezen rondom het koopproces van een kindersmartwatch.

Smartwatches zijn niet alleen handig voor volwassenen, sterker nog, de huidige kindersmartwatches hebben ongekend veel functionaliteiten. Kindersmartwatches zijn handig voor sportieve, leuke en leerzame spelletjes of voor locatiebepaling. Eerst- en laatstgenoemde factoren zijn bepalend in het koopproces omdat de veiligheid en gezondheid van je kind ontzettend belangrijk zijn.

Tijdens je vakantiedagen wil je namelijk rustig kunnen genieten zonder telkens in onzekerheid en onwetendheid te leven. Het is bovendien ook belangrijk om te weten of je kind genoeg beweegt, en niet de hele dag binnen zit te gamen. Kortom, het kopen van een kindersmartwatch biedt de nodige voordelen. Maar wat zijn de beste smartwatches van 2020?

De onderstaande smartwatches beschikken minstens over de volgende meest relevante functies:

  • Veiligheidszones: zorg dat je veiligheidszones kunt instellen. Zodra je kind buiten de beveiligingszone komt zal de smartwatch automatisch een signaal naar uw smartphone sturen.
  • LBS-GPS-Wifi: kies een kindersmartwatch met geïntegreerde positionering techniek zodat je de locatie van je kind ten alle tijden kunt traceren.
  • SOS-functie: geef je kind een SOS-functie zodat ie enkel op een knop hoeft te drukken in onveilige situaties. De smartwatch zal vervolgens automatisch ingestelde nummers bellen.

Bekijk alle smartwatches:

Beste Smartwatches voor Kinderen

Voor een goede selectie beste smartwatches voor kinderen kijken we niet alleen naar de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook naar factoren als: amusement, gezondheid en veiligheid. Beschikt de smartwatch bijvoorbeeld over een ‘Activity Tracker’, slaap- en stressmonitor? Kortom, belangrijke factoren die meespelen in het koopproces. Bekijk onderin de top smartwatches voor kinderen:

Connect Touch

Connect TouchDe Connect Touch behoort tot de meest populaire en bestverkochte kindersmartwatches van Nederland. Rede hiervoor is het geïntegreerde GPS systeem en werking in heel Europa. Eerdere kopers bij webshops als Bol.com zijn zeer te spreken over deze functionaliteit. De kwaliteit van het ’traceren’ is zeer goed dankzij een drievoudige positionering techniek (LBS-GPS-Wifi).

Om hiervan gebruik te maken heb je een One2mobile prepaid simkaart nodig die speciaal voor dergelijke GPS smartwatches gemaakt is. De voordelen van zo’n kaart zijn onder anderen: Europese dekking tegen lage tarieven. Op een speciale app (one2track app) krijg je meer inzicht en kun je het saldo opwaarderen.

De Connect Touch is verder voorzien van een SOS-functie, activiteitensensor, stappenteller en speciale ‘Spy function’ waarmee je omgevingsgeluid kunt afluisteren. Laatstgenoemde zorgt dat je altijd controle houdt over situaties waarin je kind terechtkomt.

Dit model is verkrijgbaar voor een prijs vanaf €80,- euro bij diverse webshops waaronder Bol.com. Er zijn geen maandelijkse abonnementskosten aan verbonden, maar je hebt wel zo’n prepaid simkaart nodig. In sommige gevallen is de prijs inclusief een simkaart en gratis verzendkosten.

Bekijk alle smartwatches:

BELIO©TOUCH

BELIOTOUCHEen ander model met vergelijkbare veiligheidsfuncties is de BELIO©TOUCH. Ook dit model maakt gebruik van een revolutionaire positionering techniek (LBS-GPS-Wifi) waardoor jouw kinderen altijd traceerbaar en bereikbaar zijn. Binnen enkele seconde zie je, via de applicatie, de locatie van jouw kind binnen heel Europa op jouw Android of iOS mobiel.

Net als de Connect Touch kun je telefoonnummers toevoegen en via de kindersmartwatch bellen. Voeg maximaal 20 telefoonnummers toe in het adressenboek. Onbekende nummers hebben geen toegang zolang de nummers niet zijn toegevoegd. Daarnaast zijn er tal van functies zoals een: stappenteller, klokweergave, spelletjes en nog veel meer.

Kosten verbonden aan de app en het webplatform zijn te overzien. Bij de meeste verkopers krijg je de eerste 12 maanden een gratis pakket en vervolgens betaal je jaarlijks ongeveer €10,-. De providers verbonden aan BELIO©TOUCH zijn: Simyo, Vodafone en KPN. Ben je woonachtig in België? Dan is Proximus Pay & Go een geschikte provider. Echter, wij adviseren om eerst een prepaid simkaart aan te schaffen.

Je kunt de BELIO©TOUCH momenteel krijgen voor een gemiddeld bedrag van €100,- euro bij diverse webshops waaronder Bol.com. Bekijk aandachtig de verkoopomschrijving alvorens je een kindersmartwatch koopt. In sommige gevallen is gratis levering en een simkaart van toepassing.

Easymaxx

Easymaxx Kids SmartwatchOp zoek naar een goedkoper alternatief? Dan is de Easymaxx kids Smartwatch een goede keuze. Deze kindersmartwatch heeft prachtige neon kleuren en tal van mobiele telefoonfuncties. Mede hierdoor behoort de Easymaxx Kids Smartwatch tot de meest populaire kindersmartwatches van dit moment.

De belangrijkste functies zijn de GPS- en LBS-standaardlokalisering via app en compatibiliteit met micro simkaarten. Hierdoor kun je makkelijk de locatie van je kinderen traceren, of wanneer jouw kind in de problemen zit kan ie via de SOS-knop aan de zijkant automatisch een van de opgeslagen nummers bereiken.

Dit model heeft verder veel bruikbare kenmerken zoals een tijd- en datumweergave, batterijniveau, signaalkwaliteit en stappenteller. Laatstgenoemde zorgt dat je kind van jongs af aan bezig is met lichamelijke gezondheid. De stappenteller registreert namelijk inspanningen die je vervolgens kunt analyseren.

Nieuwsgierig naar dit model? Neem dan een kijkje bij Bol.com! De Easymaxx Kids Smartwatch is momenteel verkrijgbaar voor een gemiddelde prijs van €30,- euro. Bekijk de verkoopomschrijving of het inclusief gratis simkaart en levering is.

Lees ook: beste waterdichte smartwatches

Reageer

Smartwatches bij Bol.com!DEALS BEKIJKEN