beste ios smartwatches
Vergelijk alle smartwatches:

Beste iOS smartwatches

Wil je een iOS smartwatch kopen? Vergelijk dan de beste iOS smartwatches van 2022 aan de hand van deze blog. Je vindt hier namelijk een overzicht van de bestverkochte en meest populaire smartwatches compatibel met iOS apparaten. Deze selectie is gemaakt op basis van recensies en reviews. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Heb je een iPhone? Dan kun je het beste voor een iOS smartwatch kiezen! Je hebt keuze uit veel merken en types waaronder:

  • Apple – AW3 / AW4 / AW5
  • Samsung – Galaxy Watch / Galaxy Watch Active 2
  • Garmin – Vivoactive 3 / Vivoactive 4 / Venu

Bekijk alle smartwatches:

Beste iOS smartwatches

Onderin vind je een selectie van de beste iOS smartwatches van 2022. Deze selectie is gemaakt op basis van een prijs-kwaliteitverhouding waarbij: materiaal, snelheid, design, prijs, functies en features is overweging zijn genomen. Wear OS en Tizen software zorgen ervoor dat iPhone gebruikers ook verbinding kunnen maken met een aantal van de onderstaande modellen. Let op: je moet een iPhone 5 en iOS 9 geïnstalleerd hebben om iPhones met de ‘Android Wear watches‘ te verbinden.

Apple Watch 4

Apple watch 4Laten we beginnen met de Apple Watch Series 4. De AW4 heeft op veel gebieden verbeteringen doorgemaakt. Zo heeft de smartwatch nieuwe elektrische hartslagsensoren om je hartslag nog beter te monitoren. Wanneer je een te lage of hoge hartslag hebt, zal je een waarschuwing ontvangen. Je hebt ook een valdetectie en SOS-meldingssysteem om gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk uit te sluiten.

De AW4 biedt toegang tot het monitoren van nieuwe work-outs waaronder wandelen en yoga. Tijdens (onder andere) deze sportactiviteiten zal de Apple Watch de sportprestaties nog nauwkeuriger meten en kun je binnen één oogopslag meerdere statistieken tegelijk bekijken. Deel vervolgens je sportprestaties en daag je vrienden uit!

De smartwatch modellen van Apple kun je makkelijk koppelen aan je iPhone en zodoende optimaal gebruikmaken van alle functies en features. Nieuwsgierig? Je kunt de Apple Watches in de officiële Apple winkels kopen, of eenvoudig online bij webwinkels als Bol.com en Coolblue bestellen.

OS: watchOS 5
Compatibiliteit
: iOS

Samsung Galaxy Watch

Samsung galaxy watchBekend met ‘Tizen software’? Samsung gebruikt Tizen software voor z’n smartwatches zodat iPhone gebruikers hun smartphone kunnen koppelen aan Android Wear Watches. Hierdoor kun je de prachtige Samsung Galaxy Watch eenvoudig koppelen met je iPhone.

De Galaxy Watch werkt het beste met Samsung smartphones, maar functioneert ook prima in combinatie met iPhones. Dit model heeft een ‘premium’ uitstraling en beschikt over de beste fitness features met o.a. stappentellers en hartslagmeters. Download je favoriete muziek via Spotify op je smartwatch en luister je favoriete nummers (offline) tijdens het sporten!

Moet je veel telefoneren en berichtjes beantwoorden? Dan is zo’n smartwatch ideaal! Via de Galaxy Watch kun je telefoontjes makkelijk opnemen en berichtjes beantwoorden. Wil je de Samsung Galaxy Watch kopen? Dit model kun je online bestellen bij de grote webwinkels.

OS: Tizen OS
Compatibiliteit: Android, iOS

Bekijk alle smartwatches:

Garmin Vivoactive 3

Garmin Vivoactive 3Een van de meest handige en mooiste modellen compatibel met iOS en Android apparaten is de Garmin Vivoactive 3 music zwart (afbeelding). Dit model heeft niet alleen een stijlvol en strak design, maar beschikt bovendien over de nieuwste meters en sensoren.

De Vivoactive 3 is een handig apparaat voor het behalen van je persoonlijke bewegingsdoelen. Met de bijbehorende apps kun je makkelijk je hartslag en conditie bijhouden terwijl je naar muziek luistert! Met behulp van de geavanceerde hartslagmeter en GPS sensoren krijg je nog beter inzicht in de hoeveelheid verbrande calorieën, aantal stappen en algehele geboekte sportresultaten.

Dit model is o.a. in onze selectie opgenomen omdat je er contactloos mee kunt betalen via Garmin Pay. Met een betaalpas van de ABN Amro of Rabobank kun je nu nog makkelijker transacties uitvoeren. Let op: de Vivoactive 3 werkt niet op Huawei smartphones.

OS: Wear OS
Compatibiliteit: Android, iOS

Reageer

Smartwatches bij Bol.com!DEALS BEKIJKEN